GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΞΗΣΗ της τιμής της βενζίνης λόγω ...λειψυδρίας

Δραματική άνοδο έχει σημειώσει κι η τιμή της βενζίνης στη Γερμανία προκαλώντας παράπονα από καταναλωτές - η μέση τιμή της βενζίνης έχει ...

Δραματική άνοδο έχει σημειώσει κι η τιμή της βενζίνης στη Γερμανία προκαλώντας παράπονα από καταναλωτές - η μέση τιμή της βενζίνης έχει αυξηθεί από 1.20 σε 1.40 και σε πολλά πρατήρια πάνω από 1.55 ευρώ το λίτρο, προκαλώντας παράπονα από τους Γερμανούς καταναλωτές. 
Οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι ευθύνη για την αύξηση έχει η λειψυδρία καθώς η χαμηλή στάθμη των ποταμών - κυρίως του Ρήνου έχει αναγκάσει τις εταιρείες να γεμίζουν μόνο κατά 30% τις μαούνες με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταφορικού κόστους!
Το κυριότερο λιμάνι εισαγωγής για καύσιμα στη Γερμανία είναι το Ροτερνταμ. Οι καταναλωτες συνεχώς διαμαρτύρονται ενώ έχει υπάρξει και παρέμβαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Πάντως προς το παρόν λύση δεν υπάρχει και μόνο η ελπίδα ότι θα βρέξει και θα αυξηθεί η στάθμη του Ρήνου και του Μαϊν.
https://www.clever-tanken.de/statistik/historie/diesel

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση