GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας...

Έγινε  η πορεία της ΓΣΕΕ και των συνδικάτων προς τη Βουλή, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας. Κλειστοί είναι οι δρόμοι του κέντρο...

Έγινε  η πορεία της ΓΣΕΕ και των συνδικάτων προς τη Βουλή, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας. Κλειστοί είναι οι δρόμοι του κέντρου γύρω από τη Βουλή.
Η ΓΣΕΕ διεκδικεί μεταξύ άλλων «κατάργηση φοροεπιδρομής, 751 ευρώ ενιαίο κατώτατο μισθό, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εργασία για όλους, δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης χωρίς καμία περικοπή σε συντάξεις και παροχές».
«Για ακόμη μία φορά οι εργαζόμενοι θα δώσουν ένα μήνυμα ξεκάθαρο και αγωνιστικό. Όχι άλλα βάρη στις πλάτες της ελληνικής κοινωνίας» αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, ζητώντας «να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, πολιτικές που είχαν και έχουν τραγικά αποτελέσματα για κοινωνία και οικονομία».
Πορεία από την πλατεία Ομονοίας προς τη Βουλή πραγματοποιεί  και το ΠΑΜΕ. Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε και ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε: «Παλεύουμε, διεκδικούμε και τελικά θα καταφέρουμε κατάργηση του νόμου Αχτσιόγλου - Βρούτση, επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, κατάργηση του απαράδεκτου νόμου Κατρούγκαλου, δουλειά σταθερή και μόνιμη για όλους, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ κατάργηση αυτής της απαράδεκτης φοροληστείας του λαού μας και καμιά εμπλοκή στους επικίνδυνους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση