GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσίευμα-βόμβα για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να κινείται για την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου συνεχίζεται και ένα δημοσίευμα από τη Γαλλία...

Η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να κινείται για την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου συνεχίζεται και ένα δημοσίευμα από τη Γαλλία έρχεται να ρίξει κι άλλο... λάδι στη φωτιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Equipe, οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος μάλιστα φέρεται να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την κόκκινη φανέλα!

Πάντως, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, καθώς κάνει λόγο για την προοπτική της μεταγραφής του Μήτρογλου σε ομάδα της Κίνας.

Επισημαίνεται επίσης πως η Μαρσέιγ θέλει να παραχωρήσει τον Κώστα Μήτρογλου το αργότερο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και ότι θα προτιμούσε αυτό να γίνει με μεταγραφή.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση