GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! H Παπακώστα υπέρ Ρουβίκωνα και με ...συστάσεις στους αστυνομικούς

«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε το δόγμα της μηδενικής ανοχής», ανέφερε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, η ο...

«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε το δόγμα της μηδενικής ανοχής», ανέφερε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.
Για το περιστατικό που σημειώθηκε στου Ζωγράφου με μέλη του Ρουβίκωνα που ζήτησαν να δουν τις ταυτότητες αστυνομικών υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι: «Είναι δικαίωμα του πολίτη να ζητάει από τον αστυνομικό όταν είναι με πολιτικά την ταυτότητά του. Αυτό συνέβη στου Ζωγράφου. Είδαν δύο ιδιώτες που θεωρούσαν ότι τους παρακολουθούσαν και ζήτησαν την ταυτότητά τους. Αυτοί ανέβασαν το βίντεο στα social media και έτσι δημιουργήθηκε το θέμα».
«Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έγιναν συλλήψεις, δεν δόθηκε εντολή να μην πραγματοποιηθούν συλλήψεις», σημείωσε η κ. Παπακώστα για όλα όσα έγιναν στο Εφετείο των Αθηνών το πρωί της Δευτέρας.
«Θα πρέπει να εντείνουν και οι ίδιοι περισσότερο την αυτοπροστασία τους, να προσέξουν τον εαυτό τους», πρόσθεσε για τους αστυνομικούς η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση