GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εταιρεία δίνει στους εργαζόμενούς της άδεια ... ευχαρίστησης

Μία εταιρεία Σουηδών με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να δημιουργήσει ακόμα ένα είδος άδειας για τους εργαζόμενούς της. Την άδ...

Μία εταιρεία Σουηδών με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να δημιουργήσει ακόμα ένα είδος άδειας για τους εργαζόμενούς της. Την άδεια αυνανισμού!

Η Lelo uk αποφάσισε να δώσει σε όσους εργάζονται σε αυτήν τέσσερις μέρες άδεια παραπάνω το χρόνο, προκειμένου να αυτοϊκανοποιούνται με άνεση χωρίς το άγχος και το στρες της δουλειάς καθώς θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό η απόδοσή τους θα ανέβει κατακόρυφα και θα πηγαίνουν στο γραφείο με μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Μάλιστα, για να λάβει αυτή την απόφαση η εταιρεία διεξήγαγε έρευνα σε 2.000 Βρετανούς, όπου το 78% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ''οι οργασμοί'' τους κάνουν χαρούμενους, ενώ το 66% είπε ότι αποδίδει καλύτερα στη δουλειά του μετά από οργασμούς και το 40% πιστεύει ότι είναι πιο παραγωγικό ακόμα και μία εβδομάδα μετά από καλούς οργασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση