GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίβερ - Μπόκα: Ο Μαραντόνα έμαθε για «Μπερναμπέου» και… ξέσπασε σε βρισιές

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν συνηθίζει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να επιλέγει το δρόμο της σιωπής όταν αισθάνεται πως υπάρ...

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν συνηθίζει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να επιλέγει το δρόμο της σιωπής όταν αισθάνεται πως υπάρχουν κακώς κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ίδιο έκανε και τώρα, μετά την απόφαση της Conmebol να γίνει στο «Μπερναμπέου» ο δεύτερος τελικός του Ρίβερ - Μπόκα (στις 9 Δεκεμβρίου) αντί του «Μονουμεντάλ».

Συγκεκριμένα, ο θρύλος του ποδοσφαίρου όχι μόνο εμφανίστηκε αρνητικός απέναντι σε αυτή την επιλογή των ανθρώπων που διαφεντεύουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στη Λατινική Αμερική, αλλά δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και βαριές και προσβλητικές εκφράσεις για δείξει την οργή του.

«Σε αυτόν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (σ.σ. ο πρόεδρος της Conmebol), έχω να τον ρωτήσω ένα πράγμα: τι στο διάβολο να κάνω εάν η οικογένειά μου θέλει να δει το Ρίβερ-Μπόκα;

Θα πρέπει να πάμε όλοι στην Μαδρίτη; Ούτε είμαστε όλοι Μάκρι (σ.σ. ο πρόεδρος της Αργεντινής). Ξέρετε πόσο θα κοστίσει σε έναν φίλαθλο από την Αργεντινή όλο αυτό;», δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα , για να συνεχίσει με το ίδιο φουλ επιθετικό ύφος.

«Ε λοιπόν, αγαπητέ πουτ@ν@ς γιε, φτιάξε ένα σχέδιο ασφαλείας και πήγαινε να κάνεις τον τελικό στο γήπεδο της Βέλες Σάρσφιλντ, γιατί όχι; Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν τα καθήκοντα που έχουν, μιλάμε για μία τρέλα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Ντομίνγκες κάνει το γύρο του κόσμου και μιλάει για ποδόσφαιρο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση