GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ! «Λάθη μπορεί να έκανε πολλά, λαμόγιο δεν υπήρξε...»

Effrosyni Boutsika   Θα πω την γνώμη μου και ας μην έχω ψηφίσει ποτέ τον κ. Σημίτη. Πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος να κατηγορείται ο ίδ...

Effrosyni Boutsika 
Θα πω την γνώμη μου και ας μην έχω ψηφίσει ποτέ τον κ. Σημίτη.
Πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος να κατηγορείται ο ίδιος ότι " έφαγε χρηματα". Μεγάλο, πολύ μεγάλο λάθος και πρέπει να σταματήσει πάραυτα.
Ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξε Πρωθυπουργός της Ελλάδας για 8 χρόνια.
Λάθη μπορεί να έγιναν πολλά, το τραγικότερο η φούσκα με το Χρηματιστήριο, μπορεί να έθεσε πρώτος τον λίθο της δημιουργικής λογιστικής, μπορεί η Οικονομία που οικοδομούσε να ήταν χωρίς θεμέλια, μπορεί να ήταν λίγος για τα κοράκια που τον περιτριγυρίζαν, μπορεί προσπαθώντας να κάνει δυνατή την Ελλάδα στο Εξωτερικό να έχασε την εσωτερική διακυβέρνηση και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό φτάνοντας την διαπλοκή και διαφθορά να γίνουν ορισμός και κανόνας αυτού του τόπου, αλλά ο ίδιος διεφθαρμένος δεν υπήρξε, ούτε κλέφτης υπήρξε, ούτε λαμόγιο υπήρξε.
Εργαζόταν νύχτα μέρα ίσως με λάθος τρόπο αλλά εργαζόταν και είχε κάτι που εκτιμώ πάρα πολύ. Είχε χαμηλό προφίλ. Ούτε που είχα καταλάβει πόσες φορές είχα καθίσει δίπλα του στο σινεμά. Στα διαλείμματα το καταλάβαινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση