GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! Στήνουν οδοφράγματα στα Εξάρχεια...

Ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη που έχει παραταχθεί γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ άγνωστοι στήνουν οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Τσαμ...




Ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη που έχει παραταχθεί γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ άγνωστοι στήνουν οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Τοσίτσα.
Μέσα στο Πολυτεχνείο παραμένουν δεκάδες άτομα. Οι πλαϊνές πύλες του Πολυτεχνείου είναι ανοιχτές.
Επεισόδια σημειώνονται  στη Στουρνάρη - Μολότοφ και πέτρες από αντιεξουσιαστές προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που προσπαθούν να τους απωθήσουν, κάνοντας χρήση χημικών.
Επεισόδιο σημειώθηκε στην Λ. Αλεξάνδρας μεταξύ της ΓΑΔΑ και της στάσης του ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων όταν ομάδα περίπου 100-150 κουκουλοφόρων επιτέθηκε προς τις παραταγμένες αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες, ξύλα και φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι διμοιρίες να τους απωθήσουν και να προχωρήσουν σε τουλάχιστον 7-8 προσαγωγές υπόπτων.
Ξύλα και χαρτόνια καίγονται στη Στουρνάρη, ενώ από τους γύρω δρόμους έχουν "αποσυρθεί" οι κάδοι, για να μην χρησιμοποιηθούν για το στήσιμο οδοφραγμάτων.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο μετρό των Αμπελοκήπων. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση