GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες καταγγελίες για τον "δράκο του γκαράζ" - Δρούσε με "δόλωμα" ένα κουτάβι

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες σε βάρος του παιδόφιλου από τα Τρίκαλα, ο οποίος προφυλακίστηκε στα μέσα Ιουλίου μετά τις ανατριχια...

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες σε βάρος του παιδόφιλου από τα Τρίκαλα, ο οποίος προφυλακίστηκε στα μέσα Ιουλίου μετά τις ανατριχιαστικές καταθέσεις τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών. Πριν από λίγες ημέρες ακόμη μια οικογένεια κατήγγειλε τον «δράκο του γκαράζ» – όπως τον αποκαλεί η τοπική κοινωνία – για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού της, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του.

Ο δράστης συνήθιζε να ξεγελά τα παιδιά λέγοντάς τους ότι υπήρχε ένα κουτάβι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διέμενε και καλούσε τα ανυποψίαστα θύματά του να τον ακολουθήσουν προκειμένου να δουν το ζώο και να το χαϊδέψουν.

Μόλις τα παιδιά πήγαιναν στο σημείο, εκείνος προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρους τους και κατόπιν τα απειλούσε πως σε περίπτωση που έλεγαν κάτι, θα πάθαιναν κακό οι γονείς τους. Όταν κάποια από τα θύματά του εξομολογήθηκαν στους γονείς τους τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του, οι άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν.

Ο 59χρονος αρχικά ομολόγησε τις πράξεις του ενώπιον της εισαγγελέως αλλά κατόπιν αρνήθηκε κάθε κατηγορία. Εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν και του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση παιδιών τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση με παθούσες που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη της ηλικίας τους.

Ο παιδόφιλος προφυλακίστηκε και από τότε σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» έχει υποβάλει δύο αιτήσεις αποφυλάκισης οι οποίες, όμως, απορρίφθηκαν καθώς όσο περνάει ο καιρός πληθαίνει ο αριθμός των καταγγελιών σε βάρος του.

Πηγή: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση