GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστικός τραυματισμός του Διούδη στο ντέρμπι - Του γύρισε η γλώσσα

Συγκλονιστικές στιγμές στο Καραϊσκάκη με τον Σωκράτη Διούδη. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε σοβαρά στο 48ο λεπτό ...

Συγκλονιστικές στιγμές στο Καραϊσκάκη με τον Σωκράτη Διούδη.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε σοβαρά στο 48ο λεπτό του ντέρμπι σε σύγκρουση του με τον Νάτχο. Ο Ισραηλινός βρήκε με το γόνατο στο κεφάλι τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, του οποίου η γλώσσα γύρισε.

Για αρκετά λεπτά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έμεινε στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, με τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων να… πέφτουν πάνω του.

Τελικά αποχώρησε σε φορείο με αμαξίδιο μέσα σε θερμό χειροκρότημα από ολόκληρο το Καραϊσκάκη το οποίο είχε «παγώσει» παρακολουθώντας την εξέλιξη του περιστατικού.

Εξίσου συγκλονισμένοι ήταν και οι παίκτες και μάλιστα πολλοί βλέποντας τον Διούδη ν' αποχωρεί με το αμαξίδιο έκαναν το σταυρό τους συγκλονισμένοι από αυτό που είχαν βιώσει.

Λίγο αργότερα προέκυψαν ευχάριστα νέα, καθώς ο Διούδης βρήκε τις αισθήσεις του, ωστόσο θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση