GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ληστείας στον ''Υφαντή''

Στη σύλληψη ενός 36χρονου ημεδαπού προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος είχε συμμετάσχει στη ληστεία με καλάσνικοφ στη βιομηχανία αλλαντικώ...

Στη σύλληψη ενός 36χρονου ημεδαπού προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος είχε συμμετάσχει στη ληστεία με καλάσνικοφ στη βιομηχανία αλλαντικών ''Υφαντής'' στην Κάτω Κηφισιά πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες και κλοπές. Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 36χρονος μαζί με τουλάχιστον έξι συνεργούς του, διέπρατταν από το 2016 ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις, σε εταιρείες και τράπεζες, ενώ προέβαιναν και σε κλοπές οχημάτων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς ήταν ένας από τους ληστές που μεσημεριανές ώρες της 14ης Δεκεμβρίου 2016 εισέβαλαν σε επιχείρηση και πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ σε βάρος των ιδιοκτητών και υπαλλήλων της εταιρείας αλλαντικών «Υφαντής».

Επίσης, από την έρευνα των διωκτικών Αρχών έχει εξιχνιαστεί, μία ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2016 σε υποκατάστημα τράπεζας στους Αγίους Θεοδώρους και μία διάρρηξη-κλοπή στις 28 Ιουλίου 2016 από εταιρεία επεξεργασίας-εμπορίας ρινισμάτων πολύτιμων μετάλλων στον Ασπρόπυργο καθώς και τρεις κλοπές οχημάτων.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται από την αστυνομία, το παράνομο όφελος που αποκόμισαν οι δράστες, υπολογίζεται ότι υπερβαίνει το 1.100.000 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι ο 36χρονος βρισκόταν στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές και πλαστογραφίες οχημάτων.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση