GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας αφορά: Εκπνέει η προθεσμία για τις αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος

Μέχρι την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2108 μπορούν τα νοικοκυριά να υποβάλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακ...

Μέχρι την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2108 μπορούν τα νοικοκυριά να υποβάλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ρεύματος.
Η εφαρμογή (idika.gr) είναι διαθέσιμη για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2017.
Την υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο ΚΟΤ κατά το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017, ενώ όσοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το Κ.Ο.Τ. μέχρι την 30ή Νοεμβρίου 2018.
Τέλος επισημαίνεται ότι, εάν και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018 δεν έχετε υποβάλει εκ νέου αίτηση, τότε αυτόματα απεντάσσεσθε από το ΚΟΤ (από την 1 Δεκεμβρίου 2018) ακόμη και αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάποια κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση