GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Μπελαβίλας

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πειραιά ανακοίνωσε ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ Νίκος Μπελαβίλας ο οποίος «κατεβαίνει» με τη στήριξη...

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πειραιά ανακοίνωσε ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ Νίκος Μπελαβίλας ο οποίος «κατεβαίνει» με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στόχος σαφής και ξεκάθαρος: Να φύγει η ολιγαρχική γάγγραινα από τον Πειραιά, όχι μόνο γιατί απειλεί τον Πειραιά και τους ανθρώπους του, αλλά γιατί απειλεί να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα».
Ο Νίκος Μπελαβίλας είναι αρχιτέκτονας/πολεοδόμος και διδάσκει στο Πολυτεχνείο Αστικό Σχεδιασμό, ενώ είναι πρόεδρος της Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ. Έχει γεννηθεί στο Πασαλιμάνι και αποτελεί από το 1999 ιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης «Λιμάνι της Αγωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση