GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο Μίμης Ανδρουλάκης για την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου...

Panagiotis Kostoulas   "Σε αντίθεση με τον Κύρκο που επέμενε φορτικά, είχε γίνει γνωστό ότι ο Χαρίλαος δεν ήθελε την παραπομπή του ...

Panagiotis Kostoulas 
"Σε αντίθεση με τον Κύρκο που επέμενε φορτικά, είχε γίνει γνωστό ότι ο Χαρίλαος δεν ήθελε την παραπομπή του Ανδρέα.

Ένα βράδυ λοιπόν που ήμουν κι εγώ παρών πάει σπίτι του μεθυσμένος ο Κίτσος Τεγόπουλος κι αρχίζει να ωρύεται έξαλλος: "θα τα φορτώσετε όλα στον Κουτσόγιωργα και καθαρίσατε; Είστε η ντροπή της Αριστεράς".

Μόλις έφυγε ο Κίτσος γυρνάει ο Χαρίλαος και μου λέει: "που μπλέξαμε ρε παιδί μου; Ο Κύρκος, ο Μητσοτάκης, ο τύπος, οι πασοκογενείς του ΣΥΝ, όλοι μου χουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό να παραπέμψω τον Ανδρέα. Βέβαια ο Μητσοτάκης δεν θέλει την καταδίκη του, αλλά ελπίζει να αποκομίσει πολιτικά κέρδη από την παραπομπή"

Και ο Καραμανλής Χαρίλαε τι λέει; Ρωτάω εγώ.

Ο Καραμανλής δεν θέλει την παραπομπή, μου απαντά. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα περιμένει πρώτα να τον παραπέμψουμε για να πάρει το αίμα του πίσω που τον γέλασε ο Αντρέας το 85 για την προεδρία και μετά θα αφήσει κάποιον χρησμό αντίρρησης".


Αν είναι ακριβής η αφήγηση του Μίμη Ανδρουλάκη στο νέο βιβλίο του "Νύχτα με πέντε φεγγάρια" ο Χαρίλαος έπρεπε να γίνει μέντιουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση