GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις της καθαρίστριας μετά την αποφυλάκισή της: Νιώθω δικαιωμένη - ΒΙΝΤΕΟ

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και νιώθω δικαιωμένη”, δήλωσε η 53χρονη καθαρίστρια μετά την αποφυλάκισή της, μιλώντας στον...

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και νιώθω δικαιωμένη”, δήλωσε η 53χρονη καθαρίστρια μετά την αποφυλάκισή της, μιλώντας στον ANT1.
Η 53χρονη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, που διέταξε την αναστολή της ποινής της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της από τον Άρειο Πάγο, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που έκαναν γνωστή την ιστορία της.
“Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε και συγχώρησε το αδίκημά μου” ανέφερε η 53χρονη.
Κληθείσα να απαντήσει εάν μετάνιωσε για αυτό που έκανε, απάντησε θετικά, λέγοντας: “Έχω μετανιώσει για αυτό που έκανα, αλλά δεν μετάνιωσα που μεγάλωσα δυο σωστά παιδιά”.
Σχετικά με το μέλλον της, είπε πως θα πάει στο σπίτι της να ξεκουραστεί και θα συνεχίσει στο Γυμνάσιο, αφού ήδη προτού μπει στη φυλακή πήρε το απολυτήριο του Δημοτικού.
“Θα ψάξω για δουλειά”, πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση