GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλόγρια άφησε το μοναστήρι κι έγινε πορνοστάρ - ΦΩΤΟ

Τίμια και καλλιτεχνική θεωρεί τη νέα της καριέρα μπροστά από τις κάμερες η Γιούντι Πινέντα που εγκατέλειψε τα ράσα και τη μονή για...

Τίμια και καλλιτεχνική θεωρεί τη νέα της καριέρα μπροστά από τις κάμερες η Γιούντι Πινέντα που εγκατέλειψε τα ράσα και τη μονή για να γίνει πορνοστάρ.

Η 28χρονη Λατίνα πέρασε οκτώ χρόνια στο μοναστήρι αλλά στη διάρκεια που ήταν εσώκλειστη αντιλήφθηκε ότι αυτή η ζωή δεν ήταν για εκείνη.

"Πήγα στην Ουράμπα και ήμουν στο σχολείο όταν ήρθαν μοναχές να μας επισκεφθούν. Τότε σκέφτηκα ότι αυτό ήθελα να κάνω" είπε στα Μέσα όπου ανέφερε ότι ήταν 10 ετών και πέρασε 8 χρόνια στη μονή. "Ήμουν πολύ ευτυχισμένη στη μονή να ακολουθώ το θέλημα Του Κυρίου. Αλλά ερωτεύτηκα τον καθηγητή θρησκευτικών και τότε αντιλήφθηκα ότι η ζωή της μοναχής δεν ήταν για εμένα" παραδέχεται η Πινέντα, η οποία επέστρεψε στην κοσμική της ζωή.

Αν και ο πνευματικός της τη συμβούλευσε να μην ακολουθήσει την καριέρα της πορνοστάρ, εκείνη πήρε μέρος σε μια οντισιόν για ανερχόμενες σταρλετ και έγινε δεκτή. Τώρα νιώθει ευτυχής γι' αυτήν την επιλογή. Δεν εγκαταλείπει και τη συνήθειά της να πηγαίνει στην εκκλησία καθώς νιώθει ηρεμία και γαλήνη όταν βρίσκεται στη λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση