GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός κι άλλος Σαουδάραβας δημοσιογράφος - Τον βασάνισαν και τον σκότωσαν - ΦΩΤΟ

Νεκρός είναι άλλος ένας αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος, ο οποίος φέρεται να βασανίστηκε και να δολοφονήθηκε στη Σαουδική Αραβία. Ο...

Νεκρός είναι άλλος ένας αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος, ο οποίος φέρεται να βασανίστηκε και να δολοφονήθηκε στη Σαουδική Αραβία.

Ο Τουρκί Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Τζασέρ φέρεται να δολοφονήθηκε στη φυλακή έναν μήνα μετά τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι στο σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρακτορείο ειδήσεων "The New Khaleej" που επικαλείται πηγές ακτιβιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μεταδίδει ότι ο θάνατος του Αλ Τζασέρ αναφέρθηκε το Σάββατο, ενώ η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Σύμφωνα με οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η σαουδαραβική κυβέρνηση πίστευε ότι ο δημοσιογράφος διατηρούσε λογαριασμό στο twitter υπό το όνομα Kashkool, στο οποίο κατήγγειλε τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από αρμοδίους και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Οι πράκτορες των ανακτόρων ερευνώντας τα αρχεία του Twitter στην έδρα στο Ντουμπάι αποκάλυψαν ότι πίσω από αυτόν τον λογαριασμό ήταν ο δημοσιογράφος ο οποίος συνελήφθη τον Μάρτιο.

Επικεφαλής των πρακτόρων φέρεται να είναι ο βοηθός του πρίγκιπα Μοχάμεντ, o οποίος υποβαθμίστηκε μετά την υπόθεση της δολοφονίας του Κασόγκι

Αν αποκαλυφθεί ότι η Σαουδική Αραβία συνεχίζει να σκοτώνει δημοσιογράφους παρά τον σάλο που ξεσήκωσε η δολοφονία του Κασόγκι, θα υπάρξει μεγάλη ένταση με τη Δύση, σύμφωνα με την αναδημοσίευση της Daily Mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση