GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Η σιωπή της κυβέρνησης για το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ είναι ενοχή

"Η σιωπή είναι ενοχή", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. για το "σκάνδαλο της ΔΕΠΑ". Η ανακοίνωση της ΝΔ «Η Νέ...

"Η σιωπή είναι ενοχή", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. για το "σκάνδαλο της ΔΕΠΑ".

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία διά της εκπροσώπου της ζήτησε από το πρωί συγκεκριμένες απαντήσεις για την εμπλοκή τουλάχιστον έξι υπουργών στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ.

Ο κύριος Τσίπρας που ήταν στη Βουλή δεν απάντησε. Ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος που συνήθως πετάει λάσπη πιο γρήγορα από τη σκιά του, θα δώσει απαντήσεις για αυτό το μείζον πολιτικό ζήτημα; Η παριστάνει ότι δεν άκουσε;»

Σημειώνεται ότι με χθεινή ανακοίνωσή της, η ΝΔ επεσήμαινε τη σιωπή της κυβέρνησης για την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος "που ασκήθηκε στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρο Κιτσάκο, για τα πεπραγμένα του κατά τη θητεία του στη διοίκηση της ΔΕΠΑ".

Και καλούσε κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης να δηλώσουν αν γνώριζαν, όπως αναφέρει ο κ. Κιτσάκος, για την προσπάθεια παράνομης ανταλλαγής ακινήτων της ELFE έναντι διαγραφής του χρέους της προς τη ΔΕΠΑ, καθώς επίσης για ποιο λόγο επέτρεψαν την εκτόξευση του χρέους της ELFE στη ΔΕΠΑ, ζημιώνοντας τη ΔΕΠΑ με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση