GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα μαρτυρία για τον αγνοούμενο φαντάρο

Νέα μαρτυρία από οδηγό ταξί, ανατρέπει τις εξελίξεις στη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης του στρατιώτη Τάκη (Σαράντης) Κολλιαδέλη, που παρα...

Νέα μαρτυρία από οδηγό ταξί, ανατρέπει τις εξελίξεις στη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης του στρατιώτη Τάκη (Σαράντης) Κολλιαδέλη, που παραμένει άφαντος εδώ και 131 μέρες, από τότε που χάθηκαν τα ίχνη του ενώ ταξίδευε από τη Χίο προς τον Πειραιά με το πλοίο «Νήσος Ρόδος».
Αν και υπήρχαν εικασίες ότι ο 23χρονος Χαλκιδαίος εξαφανίστηκε ενώ το πλοίο βρισκόταν μεσοπέλαγα, η μαρτυρία του ταξιτζή τον εμφανίζει να αποβιβάστηκε και να μπήκε στο ταξί του, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως βρίσκεται στη ζωή!
Ο οδηγός που μετέφερε τη μαρτυρία του στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», ισχυρίστηκε ότι το πρωί της 28ης Ιουνίου παρέλαβε από το λιμάνι του Πειραιά έναν επιβάτη που έμοιαζε με τον 23χρονο και ο οποίος του είπε να τον πάει στα ΚΤΕΛ της οδού Λιοσίων για να φύγει για τη Χαλκίδα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μάλιστα, του είπε πως ονομάζεται Τάκης και πως επέστρεφε στο σπίτι του με αναβολή από τον στρατό, λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Είπε επίσης στον ταξιτζή, ότι δεν είχε χρήματα και περίμενε τηλεφώνημα από φίλους του για να του φέρουν.
Ο μάρτυρας, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, ανέφερε πως το παλικάρι φορούσε μπλούζα σκούρου χρώματος, σκούρα πράσινα αθλητικά παπούτσια, ήταν γύρω στο 1.80 μ. και κρατούσε σακίδιο. Ακόμα ένα στοιχείο που παρέθεσε είναι ότι συνάντησε ξανά τυχαία τον νεαρό στις αρχές Οκτωβρίου στην περιοχή της Δάφνης στην Αττική κι εκείνος τον κέρασε καφέ για να του ανταποδώσει το ότι είχε πάρει λιγότερα χρήματα για την κούρσα! Σε χρόνο ρεκόρ το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής άναψε από τηλεφωνήματα τηλεθεατών που έδιναν πληροφορίες για μαγαζιά και υπαλλήλους στην περιοχή, ενώ κάτοικοι της περιοχής ψάχνουν πόρτα πόρτα τις καφετέριες για να εντοπίσουν τον νεαρό.
Αναφορικά με τις ώρες κατά τις οποίες ο Τάκης βρισκόταν πάνω στο πλοίο, ο στρατιώτης που συνταξίδευε μαζί του είπε πως ο 23χρονος ασχολιόταν με το κινητό του και έστελνε μηνύματα στην κοπέλα του:
«Νομίζω ότι είχε πει στο κορίτσι του πως φοβόταν ότι κάποιος του την είχε στημένη. Και σε μένα έλεγε διάφορα περίεργα πράγματα» είπε ο νεαρός. Αυτό επιβεβαίωσε και η κοπέλα λίγο αφότου ανακοινώθηκε η εξαφάνιση, λέγοντας ότι στο τελευταίο μήνυμα που της έστειλε της είπε πως θα έπεφτε για ύπνο, ότι το μόνο που τον απασχολούσε ήταν πώς θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με κάποιον που ήθελε να τον βλάψει, και ότι πίστευε πως τον παρακολουθούσαν.
Ο στρατιώτης πρόσθεσε ότι πήγε για ύπνο, ενώ ο Τάκης τού είπε ότι θα τον ακολουθούσε σε λίγο. Όμως, όταν έδεσε το πλοίο, δεν βρισκόταν δίπλα του. Τον κάλεσε στα δύο κινητά του, αλλά ήταν απενεργοποιημένα. Όταν κατέβηκε και ο τελευταίος επιβάτης και ο Τάκης παρέμενε άφαντος, ενημέρωσε το πλήρωμα για την εξαφάνισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση