Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ! ΝΕΟ μαργαριτάρι από την (υφυπουργό) Νοτοπούλου...

  Andreas Petroulakis 
  Τα πράγματα δεν θα είναι κανονικά όσο μια κοπέλα που λέει του "διευθύνων σύμβουλου" και "επαρκές δυνάμεις" δεν τη στέλνεις στο Γυμνάσιο αλλά στο υπουργείο.

  Kyriakos Berberidis
  “Αυτοψία” και βαρυσήμαντες δηλώσεις Νοτοπούλου για την καταρρεύσασα γέφυρα της Καβάλας...
  “Εφ´οσον δεν ειναι επαρκές οι δυνάμεις, τότε θα συνδράμουν κι άλλες υπηρεσίες...”
  Αυτό τον εσμό αγραμμάτων ψηφίσατε για να φέρει το “νέο” και να φύγει δήθεν το παλιό, αυτούς πήρατε...

  Elia Zervou
  Νοτοπούλου: “Εφ´οσον δεν ειναι επαρκές οι δυνάμεις, τότε θα συνδράμουν κι άλλες υπηρεσίες...”.

  Λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου μετέβησαν στο σημείο που κατέρρευσε η γέφυρα μπροστά από το παλιό νοσοκομείο Καβάλας η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου και ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της "Εγνατία Οδός Α.Ε." Απόστολο Αντωνούδη, τους 3 βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, τη δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. Λίγο προτού προχωρήσουν σε επιθεώρηση της κατεστραμμένης γέφυρας, οι κ. Νοτοπούλου και Γιαννακίδης δήλωσαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι θα εκταμιευθούν το ταχύτερο δυνατόν τα απαραίτητα κονδύλια για την ανακατασκευή της γέφυρας και επεσήμαναν ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για την ελλιπή συντήρησή της και τις όποιες κακοτεχνίες στην κατασκευή της.
  -----------------------

  Πριν από λίγες ημέρες η  υφυπουργός «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», κάτι που θέλησε να το επισημάνει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, χωρίς όμως να λογαριάσει την… γ’ κλίση των επιθέτων.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ! ΝΕΟ μαργαριτάρι από την (υφυπουργό) Νοτοπούλου... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr