GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στη Σητεία - Σε τεστ πατρότητας θα υποβληθεί ο γιος του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος εκτελέστηκε στη ...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος εκτελέστηκε στη Σητεία από τον εραστή της Βουλγάρας συζύγου του, τον Οκτώβριο του 2017.

Η χήρα του καρδιολόγου είναι έτοιμη να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας ο 6χρονος γιος της. Όπως εξήγησε ο κ. Βαγγέλης Στρατουδάκης, δικηγόρος της 39χρονης Βουλγάρας, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του 62χρονου, από την πρώτη στιγμή είχαν εκφράσει τη θέληση να γίνει εξέταση DNA στο παιδί, “για να μην πλανάται οποιαδήποτε εικόνα που θίγει την προσωπικότητα του ανήλικου αναφορικά με την πατρότητά του”.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 39χρονης, μιλώντας στην εφημερίδα ‘Νέα Κρήτη’, ανέφερε ότι σε μερικές μέρες αναμένεται να εκδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη η αγωγή προσβολής πατρότητας που έχουν υποβάλει συγγενείς του θύματος, αναφορικά με το παιδί που απέκτησε ο γιατρός με την 39χρονη.

Στο μεταξύ, η χήρα του άτυχου καρδιολόγου και ο 38χρονος εραστής της, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιατρό, θα καθίσουν το επόμενο διάστημα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ανατολικής Κρήτης.

Όπως αναφέρεται στο βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο Βούλγαρος αστυνομικός θα δικαστεί για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η 39χρονη ομοεθνής του κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία σε βάρος του συζύγου της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση