GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ για τις πρόσφατες διακοπές ρεύματος στη Ρόδο

Τη λύπη της για τις δύο πρόσφατες διακοπές ρεύματος στη Ρόδο εξέφρασε η ΔΕΗ με ανακοίνωσή της, ζητώντας την κατανόηση των πελατών ...

Τη λύπη της για τις δύο πρόσφατες διακοπές ρεύματος στη Ρόδο εξέφρασε η ΔΕΗ με ανακοίνωσή της, ζητώντας την κατανόηση των πελατών της.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η αιτία των δύο διακοπών διερευνάται από κοινού με τον ΔΕΔΔΗΕ και το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες. Τότε πρόκειται γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις και να δρομολογηθούν τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων φαινομένων.

Η ΔΕΗ διαβεβαιώνει τους πολίτες και τις αρχές της Ρόδου ότι οι διακοπές δεν οφείλονται σε έλλειψη διαθεσιμότητας και, πολύ περισσότερο, επάρκειας των μονάδων παραγωγής.

"Είναι άλλωστε γνωστό ότι το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, οι μονάδες της ΔΕΗ (ΑΗΣ Σορωνής και Κατταβιάς) ανταπεξήλθαν και κάλυψαν πλήρως τη ζήτηση, η οποία τότε ήταν περίπου τετραπλάσια σε σχέση με αυτή κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών", αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση