GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης - Τσολιάς εν δε Τσολιά Μπαντ: Καθαρή Εξόδιος

Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο Αποστόλ...

Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης έρχεται στο ανανεωμένο ΚΡΕΜΛΙΝΟ στον Πειραιά, από το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και για τέσσερις μόνο παραστάσεις και παρουσιάζει το αχρείων δράμα: «Καθαρή εξόδιος».

Ο Τσολιάς, ως γνωστό καμάκι των Αθηνών, Πειραιώς και πάσης Ελλάδος, θα πηγαίνει με άλλη γυναίκα κάθε Σάββατο, ενώπιον του φιλοθεάμονος κενού. Έτσι λοιπόν θα υποδέχεται στη σκηνή κάθε εβδομάδα μια ξεχωριστή γυναίκα τραγουδίστρια σε ρόλο έκπληξη… για την ίδια! Το Σάββατο 3/11 η Νατάσσα Μποφίλιου Το Σάββατο 10/11 η Πέννυ Μπαλτατζή Το Σάββατο 17 Νοέμβρη η Αφροδίτη Μάνου Και το Σάββατο 24/11 η Φωτεινή Αθερίδου «Καθαρή εξόδιος». Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ! Στο κόνσεπτ «Κάθε βράδυ με άλλη».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση