GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγαίνει από το αρχείο η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη

Βγαίνει από το αρχείο ο φάκελος της Αγγελικής Πεπόνη για να βρεθεί ο δολοφόνος της. Η Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπό...

Βγαίνει από το αρχείο ο φάκελος της Αγγελικής Πεπόνη για να βρεθεί ο δολοφόνος της.
Η Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειάς της και ανοίγει ξανά την υπόθεση.
Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Άγγελος Πεπόνης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μετά την αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε τυχαία σε τάφρο της Πρέβεζας ανήκει στην άτυχη κοπέλα, τόνισε:
«Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που η εκπομπή σας ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα».
Μετά από αυτή την εξέλιξη θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος ερευνών με καταθέσεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και μαρτύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση