GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα του πρώην αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού κατά του Τσίπρα

Ο Θωμάς Μάτσιος, ο περίφημος (τότε) αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, που πριν από 20 χρόνια είχε κάνει την κατά τα άλλα ασυνάρτητη δήλ...

Ο Θωμάς Μάτσιος, ο περίφημος (τότε) αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, που πριν από 20 χρόνια είχε κάνει την κατά τα άλλα ασυνάρτητη δήλωση για ποδοσφαιρικό αγώνα, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα, που τον ανέφερε στα μέσα της εβδομάδας, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το όνομα και την τότε δήλωση του κ. Μάτσιου, για να στηλιτεύσει την συμπεριφορά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα ψηφίσει» λέει ο Θωμάς Μάτσιος μιλώντας στο «S» της εφημερίδας Παραπολικά.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του», δήλωσε ο κ. Μάτσιος.

«Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», συνέχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση