GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξυπόλητος πρίγκηψ" στο Πήλιο: Η πόρσε, οι καταθέσεις στην Ελβετία και τα ανεξόφλητα ενοίκια

Ένοχος για το αδίκημα της απάτης σε βάρος διαχειρίστριας εταιρείας ξενώνα στον Πήλιο κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλο...

Ένοχος για το αδίκημα της απάτης σε βάρος διαχειρίστριας εταιρείας ξενώνα στον Πήλιο κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 42χρονος Λαρισαίος, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος στις επαφές που είχε με τους ιδιοκτήτες του ξενώνα έλεγε ότι είναι οικονομικά εύρωστος. Εμφανίστηκε με πολυτελές αυτοκίνητο Porsche, ως μισθωτής ξενοδοχείου στη Σαντορίνη με υψηλές καταθέσεις στην Ελβετία και ιδιοκτήτης μπαρ στην Ίο και με τον τρόπο αυτό πέτυχε να ενοικιάσει, από τη διαχειρίστρια εταιρεία που ανήκει σε 45χρονη από το Βόλο, τον ξενώνα για το διάστημα Ιουλίου- Οκτωβρίου 2012, υποσχόμενος ότι θα προχωρούσε στην αναβάθμισή του.

Ο 42χρονος όμως όχι μόνο δεν προχώρησε στην αναβάθμιση του ξενώνα αλλά προκάλεσε οικονομική ζημία ύψους 14.198 ευρώ από τα μισθώματα που δεν κατέβαλε για το επίμαχο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε πρωτοδίκως καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση