GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από την εισβολή εργαζομένων της ΠΟΕ ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εργατικά δυ...

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εργατικά δυστυχήματα στις υπηρεσίες καθαριότητας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη έξω απ' το γραφείο της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου, με αίτημα «να σταματήσει η αναλγησία και η αδιαφορία της κυβέρνησης και του κράτους» και «να σκύψει πάνω στα εργατικά προβλήματα».
Τελικά συναντήθηκαν με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Ανδρέα Νεφελούδη, και τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Παναγιώτη Κορφιάτη. Στη συνέχεια, κι αφού κανονίστηκε συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με την υπουργό Εργασίας και τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, αποχώρησαν απ' το υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση