GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα συλλυπητήρια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον χαμό του οπαδού του Ολυμπιακού

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του άτυχου οπαδού του Ολυμπιακού που έ...

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του άτυχου οπαδού του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: «Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του»

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Μέσω ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που εξέπνευσε το βράδυ της Κυριακής προδομένος από την καρδιά του.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση