GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! Δίωξη κατά του νεκρού Κ. Κατσίφα ασκούν οι Αλβανοί...

Απίστευτο και όμως Αλβανικό… Ο Εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία κατά του … νεκρού ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα όπου παραμένει άτ...

Απίστευτο και όμως Αλβανικό… Ο Εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία κατά του … νεκρού ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα όπου παραμένει άταφος για έκτη μέρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μάλιστα ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσιφας, μετέβη στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σωρό του παιδιού του – ο εισαγγελέας απέρριψε το σχετικό αίτημα της οικογένειας – αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία που θα επιτρέψει την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια.

Με δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος επισημαίνει πώς συνιστά πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά, η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση