GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιφυλάξεις και στήριξη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από Μητροπολίτες

Με ένταση συνεχίζεται η Έκτακτη Συνεδρία της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συνεδριάζει υπό την Πρ...

Με ένταση συνεχίζεται η Έκτακτη Συνεδρία της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συνεδριάζει υπό την Προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας υπήρξε αποχώρηση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου όταν ο Αρχιεπίσκοπος δεν του έδωσε τον λόγο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το romfea.gr τον λόγο έλαβαν οι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Καισαριανής κ. Δανιήλ, Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, Σπάρτης κ. Ευστάθιος, Πειραιώς κ.Σεραφείμ, οι οποίοι εξέφρασαν την ανησυχία και τις επιφυλάξεις τους.

Επίσης τον λόγο έλαβαν οι Μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομος, Ιωάννινων κ. Μάξιμος και Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο οποίοι στήριξαν τις προτάσεις του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση