GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τον Τζον Σνόου - Μοντέλο υποστηρίζει ότι έχει σχέση με τον ηθοποιό και δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες του

Ένα μοντέλο από την Ρωσία κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος ενσαρκώνει τον Τζον Σνόου, στο Game of Thrones, για εξωσυζυγική ...

Ένα μοντέλο από την Ρωσία κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος ενσαρκώνει τον Τζον Σνόου, στο Game of Thrones, για εξωσυζυγική σχέση. Όπως υποστηρίζει η Olga Vlaslova, είχε σεξουαλικές επαφές με τον ηθοποιό και μάλιστα δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες του ηθοποιού, τις οποίες τράβηξε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία κράτησε για έναν μήνα.

Ο Kit Harington μέσω εκπροσώπου του δήλωσε πως αρνείται τις κατηγορίες για απιστία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Vlaslova υποστηρίζει ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό στο Λουξεμβούργο και κοιμήθηκαν μαζί αρκετές φορές ενώ ο Harington ήταν αρραβωνιασμένος με την επίσης ηθοποιό Rose Leslie, αλλά και μετά τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2018.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ανέφερε σε ανακοίνωσή του στο E! News: "Οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς. Δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το Λουξεμβούργο και δεν έχει γνωρίσει ποτέ την Olga Vlaslova".

Ο Kit και η Rose, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Game of Thrones και ξεκίνησαν τη σχέση τους. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Σεπτέμβριο του 2017 και παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση