GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Τσιτσιπάς: «Θέλω να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελλάδα»

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ Προκόπη Παυλόπουλο, έγινε σήμερα το πρωί, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπ...

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ Προκόπη Παυλόπουλο, έγινε σήμερα το πρωί, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, συνοδευόμενος από τους γονείς του.

«Είμαι υπερήφανος που παίζω για τα ελληνικά χρώματα και προσπαθώ κάθε φορά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» είπε ο Έλληνας πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Όλη η σκληρή δουλειά που έχω κάνει ανταμείβεται».

«Είναι μοναχικός ο δρόμος και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να κάνω αυτό που μπορώ να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και στο έθνος» πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας.

Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε απευθυνόμενος στον Τσιτσιπά ότι «δούλεψες και δουλεύεις σε έναν δρόμο μοναχικό που δεν έκαμψε την ψυχή σου».

Στο περιθώριο της συνάντησης του με τον κ. Παυλόπουλο, ο 20χρονος πρωταθλητής, δήλωσε αποκλειστικά στο ΑΠΕ ΜΠΕ: «Θέλω να παίξω με την εθνική ομάδα στο Davis Cup, γιατί θέλω πολύ να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση