GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος τραγουδιστής απαρνήθηκε το Ισλάμ: Δεν πιστεύω πια καθόλου

Το πρώην μέλος των Οne Direction, Ζέιν Μαλίκ επιβεβαίωσε ότι δεν θέλει πλέον να θεωρείται μουσουλμάνος καθώς όπως είπε πλέον δεν πιστεύει...

Το πρώην μέλος των Οne Direction, Ζέιν Μαλίκ επιβεβαίωσε ότι δεν θέλει πλέον να θεωρείται μουσουλμάνος καθώς όπως είπε πλέον δεν πιστεύει σ' αυτήν τη θρησκεία.
Όπως είπε ο Ζέιν σε συνέντευξή του στη βρετανική Vogue, είχε μία πνευματική πίστη στον Θεό αλλά δεν υιοθετεί τις ισλαμικές πρακτικές. Επίσης, σημείωσε ότι ήταν εύκολο για εκείνον να εγκαταλείψει τη θρησκεία.

Ο πατέρας του είναι με καταγωγή από τη βρετανία και το Πακιστάν ενώ η μητέρα του Τρίσα ασπάστηκε το Ισλάμ μόλις γνώρισε τον σύζυγό της. Το ζευγάρι ανέθρεψε τα παιδιά του με τον μουσουλμανικό τρόπο στο Μπράντφορντ της Μ. Βρετανίας.
Τον Αύγουστο ο Μάλικ γιόρτασε τη μουσουλμανική γιορτή Ιντ αλ-αντχα με την οικογένειά του και τη σύντροφό του, την Παλαιστίνια Τζίτζι Χαντίντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση