GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογράφος...κατέστρεψε γάμο - Μέθυσε και έκανε δημόσια σεξ με καλεσμένο - ΒΙΝΤΕΟ

Όποιος είχε την ιδέα να αναθέσει σε αυτή τη φωτογράφο την κάλυψη του συγκεκριμένου γάμου, θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Γιατί η...

Όποιος είχε την ιδέα να αναθέσει σε αυτή τη φωτογράφο την κάλυψη του συγκεκριμένου γάμου, θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Γιατί η 26χρονη Κάθριν Λι Μέχτα, δεν είναι οποιαδήποτε φωτογράφος, αφού εργάζεται και ως μοντέλο.

Πήγε λοιπόν στο γάμο και απλά τον… κατέστρεψε! Μέθυσε και έκανε σεξ σε κοινή θέα με καλεσμένο. Αναγκάζοντας τον υπεύθυνο του κέντρου εκδηλώσεων να καλέσει την αστυνομία για να την συλλάβει.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι Αρχές, δεν κατάφεραν να τη συνετίσουν και εκείνη άρχιζε να τους βρίζει. Για αντίδραση πήγε στον κήπο και ούρησε μπροστά στους καλεσμένους.

Τελικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν την 26χρονη από το κέντρο εκδηλώσεων, ενώ εκείνη τους φώναζε ότι ο πατέρας της θα τους απολύσει όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση