GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η μηνυτήρια αναφορά του αντιδημάρχου που έπεσε θύμα πλαστογραφίας από τον γιατρό με τον γάμο-μαϊμού

Σε εξέλιξη βρίσκονται η Ένορκη Διοικητική Εξέταση του Δήμου Χαλκιδέων και η Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση απάτης με τον σκηνο...

Σε εξέλιξη βρίσκονται η Ένορκη Διοικητική Εξέταση του Δήμου Χαλκιδέων και η Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση απάτης με τον σκηνοθετημένο γάμο στο Δημαρχείο της Χαλκίδας που φέρεται να οργάνωσε πασίγνωστος καρδιολόγος της Αθήνας το 2014 σε βάρος της συντρόφου του, επίσης γνωστής καρδιολόγου της πρωτεύουσας.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην Αντιδήμαρχος Χαλκίδας, Βασίλης Γουρνής, μιλώντας με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή, ποτέ δεν τέλεσε τον συγκεκριμένο γάμο και έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του στην έγγραφη άδεια γάμου από τη «μαϊμού» - τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.

Σημειώνεται ότι η απάτη αποκαλύφθηκε τέσσερα χρόνια μετά, μέσα στον Οκτώβριο του 2018, όταν πήγε στον δήμο Χαλκιδέων η σύντροφος του να ζητήσει το διαζευκτήριο με αφορμή τον χωρισμό τους.

Όπως αναφέρει στη μήνυση του ο κ. Γουρνής:

«Από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι και 31 Αυγούστου του 2014, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, είχα μεταξύ άλλων και την αρμοδιότητα να τελώ πολιτικούς γάμους. Την περασμένη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ενημερώθηκα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ότι φέρεται να έχω τελέσει και υπογράψει την με αρ. 3712/06-2014 άδεια γάμου, δήλωση τέλεσης πολιτικού γάμου, ο οποίος φέρεται να πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο δημοτικό κατάστημα μεταξύ των συζύγων ............. και ........... . Επίσης από την αρμόδια υπηρεσία ενημερώθηκα ότι ως προς το σύνολο της η δήλωση αυτή τέλεσης πολιτικού γάμου είναι ψευδής, πλαστή και ανυπόστατη, καθώς ουδέποτε τέλεσα τον ανωτέρω γάμο.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω μήνυση κατά αγνώστου για το αδίκημα της πλαστογραφίας, αφού η υπογραφή που έχει τεθεί στη θέση του αντιδημάρχου δεν είναι δική μου αλλά αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας. Συνέπεια των ανωτέρω ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του υπαιτίου για το αδίκημα της πλαστογραφίας (216ΠΚ).....»

Πηγή: eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση