GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές είναι οι ακριβότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου - ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δαπανώνται κάθε χρόνο από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες που προσπαθούν να ενισχυθούν κα...

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δαπανώνται κάθε χρόνο από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες που προσπαθούν να ενισχυθούν και να πρωταγωνιστήσουν.

Η «Mundo Deportivo», λοιπόν, ξεχώρισε τους ακριβότερους συλλόγους του πλανήτη, δείχνοντάς μας πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν όσον αφορά τις χρηματιστηριακές αξίες.

Στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και νεότεροι πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν που «διψούν» για να πετύχουν κάτι μεγάλο.

Η κορυφή, όμως, θα μπορούσε να έχει μόνο μία και αυτή είναι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η αξία της οποία αγγίζει τα 894,4 εκατ. ευρώ και υπερέχει περισσότερα από 100 εκατομμύρια (762,3) της δεύτερης και συμπολίτισσάς της, Γιουνάιτεντ!

Μένει, πλέον, να δούμε ποιος σύλλογος θα είναι εκείνος που θα «σπάσει» πρώτος το φράγμα τους 1 δισεκατομμυρίου που, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν είναι πολύ και μακριά.

Δείτε τις δέκα ακριβότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση