GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Έδεσσας: Με προβληματίζει αυτό που ακούστηκε για μια Ελλάδα ουδετερόθρησκη - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ιερείς δεν έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ερωτήματα, δήλωσε ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κ....

Οι ιερείς δεν έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ερωτήματα, δήλωσε ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κ.κ. Ιωήλ., μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 αναφορικά με τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου.

«Ίσως έχει ενημερωθεί η Μικρή Σύνοδος (12 μητροπολίτες) , όχι όμως η Μεγάλη, η Διαρκής», είπε σχετικά και αναφέροντας μερικά από τα κενά που δημιουργούνται μετά τη συμφωνία, διερωτήθηκε τι θα γίνει με το μάθημα των Θρησκευτικών, ποια θα είναι η θέση της Εκκλησίας στα κοινά και τι θέση θα έχει ο μητροπολίτης στις τοπικές εκδηλώσεις.

«Με προβληματίζει αυτό που ακούστηκε ότι θέλουμε να έχουμε μία Ελλάδα ουδετερόθρησκη. Πώς είναι δυνατόν όταν η συντριπτική πλειοψηφία είναι ορθόδοξοι και όλα τα έθιμά μας, οι γιορτές και όλα όσα έχουν σχέση με την κοινωνική ζωή συνδέονται με την Εκκλησία;», διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση