GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ με ανάρτηση Πολάκη για την Δούρου και τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια!

Επίθεση προς τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας τα για εμπόριο ψεύτικης θλίψης τις ημέρες της τ...

Επίθεση προς τα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας τα για εμπόριο ψεύτικης θλίψης τις ημέρες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, με αφορμή τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, όπου μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει 25 άνθρωποι.
Με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης επικρίνει τον τρόπο που είχαν καλύψει πολλά μέσα ενημέρωσης τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δεκάδες άνθρωποι, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.
"Ρένα Δούρου ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρούς στη Καλιφόρνια!!!!! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;; Υγ. Τα όσα έχετε κάνει δυο μήνες τώρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ. Υποδομών στο Μάτι γιατί άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λέει;;;; Μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη .....", έγραψε χαρακτηριστικά.
Όπως ήταν φυσικό, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση.
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση