GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ τις ελληνικές σημαίες! Εξονυχιστικοί έλεγχοι από τους Αλβανούς στην Κακαβιά...

Κάτι παραπάνω από λεπτομερής είναι ο έλεγχος των Αλβανών στα σύνορα σε όσους επιχειρούν να παραστούν σήμερα στην κηδεία του Κωνσταντίνου ...

Κάτι παραπάνω από λεπτομερής είναι ο έλεγχος των Αλβανών στα σύνορα σε όσους επιχειρούν να παραστούν σήμερα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Όπως καταγγέλλει ένας από αυτούς οι Αλβανοί αστυνομικοί των “έγδυσαν” για να δουν τα τατουάζ του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να παραδώσουν την ελληνική σημαία.

Η ελληνική σημαία μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την είσοδο στην Αλβανία για όσους επιχειρούν σήμερα να περάσουν τα σύνορα για να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Είναι χαρακτηριστική η καταγγελία Έλληνα ταξιδιώτη ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί τον κατέβασαν από το λεωφορείο, τον οδήγησαν σε ένα μικρό δωμάτιο και εκεί ουσιαστικά τον έγδυσαν.

Όπως μεταφέρει ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στα σύνορα ο νεαρός που επιχείρησε να περάσει στην Αλβανία κατήγγειλε ότι οι Αλβανοί του απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα γιατί είχε στο κορμί του τατουάζ με αρχαία ελληνικά σύμβολα.

Παράλληλα οδηγούν για άτυπες ανακρίσεις στελέχη βορειοηπειρωτικων οργανώσεων. που ζητούν την παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου να σταματήσουν τα προσχήματα των αλβανικών Αρχών και να φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια Βορειοηπειρώτες και Ελλαδίτες στο χωριό για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Άλλος νεαρός κατήγγειλε ότι οι Αλβανοί του ζήτησαν να παραδώσει την ελληνική σημαία που είχε μαζί του και όταν εκείνος το αρνήθηκε απαγορεύτηκε και σε εκείνον η είσοδος στη χώρα.

Οι έλεγχοι των Αλβανών στα σύνορα είναι πολύ σχολαστικοί και από την ελληνική πλευρά οι αστυνομικοί συστήνουν σε όσους επιχειρούν να περάσουν σήμερα στα σύνορα να αφήσουν πίσω τους αντικείμενα όπως σημαίες ή μπλουζάκια τα οποία μπορεί να τους “μπλοκάρουν την είσοδο στην Αλβανία.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση