GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές κατά του Πέδρο Σάντσεθ - Συνελήφθη "μοναχικός λύκος" με οπλοστάσιο στην κατοχή του

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας που μέσω διαδικτύου απείλησε ότι θα δολοφονήσει τον Ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσε...

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας που μέσω διαδικτύου απείλησε ότι θα δολοφονήσει τον Ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ, λόγω της απόφασης της σοσιαλιστικής κυβέρνησης για εκταφή των οστών του δικτάτορα Φρανθίσκο Φράνκο από το μαυσωλείο του.

«Ένας άνδρας ο οποίος διατεινόταν ότι θα σκότωνε τον πρόεδρο της κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ συνελήφθη στην Τεράσα», μια πόλη που βρίσκεται βορειοδυτικά της Βαρκελώνης, ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter η καταλανική αστυνομία Mossos d'Esquadra, επιβεβαιώνοντας πληροφορία της εφημερίδας Publico. Ο άνθρωπος αυτός «ο οποίος είχε ένα οπλοστάσιο στην κατοικία του, βρίσκεται ήδη στη φυλακή», πρόσθεσαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν κυρίως τουφέκια ακριβείας. Σύμφωνα με ανακοίνωση των καταλανικών δικαστικών αρχών, ο άνδρας προφυλακίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου με τις κατηγορίες της «συνωμοσίας για επίθεση εναντίον μιας αρχής με τη χρήση όπλου», των «σοβαρών απειλών» και της «παράνομης κατοχής όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών». Το οπλοστάσιο αυτό ήταν «σημαντικό, με πολλά όπλα», κάτι που «ενισχύει την αξιοπιστία των απειλών» που είχαν διατυπωθεί στο διαδίκτυο, διευκρίνισε εκπρόσωπος των δικαστικών αρχών της Καταλονίας.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση