GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκανε κολυμπώντας τον γύρο της Βρετανίας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρος Έτζλεϊ έκανε τον γύρο της Μεγάλης Βρετανίας κολυμπώντας, κατορθώνοντας να γίνει ο πρώτος κολυμβητής που πραγματοποίησε ένα τέτοιο ε...

Ο Ρος Έτζλεϊ έκανε τον γύρο της Μεγάλης Βρετανίας κολυμπώντας, κατορθώνοντας να γίνει ο πρώτος κολυμβητής που πραγματοποίησε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ρος Έτζλεϊ κατάφερε να διανύσει κολυμπώντας πάνω από 2.864 χιλιόμετρα. Το ταξίδι του ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και έκτοτε δεν πάτησε το “πόδι” του στη στεριά, μέχρι που ολοκλήρωσε τον γύρο της Βρετανίας. Κατά τη διάρκεια του εγχειρήματός του, κοιμόταν στη βάρκα που τον συνόδευε.

Ο Ρος Έτζλεϊ κολυμπούσε επί 12 ώρες την ημέρα και αντιμετώπισε μεγάλα κύματα, αλλά και εκατοντάδες μέδουσες. Υπολογίζεται ότι κατά τη συνολική διάρκεια του ταξιδιού του έφαγε πάνω από 610 μπανάνες, οι οποίες του παρείχαν συνεχώς ενέργεια, ώστε να ανταπεξέλθει.
O Ρος Έτζλεϊ δεν κατακτά το πρώτο του παγκόσμιο ρεκόρ, αφού τον Απρίλιο του 2016 είχε κάνει τη μεγαλύτερη ανάβαση με σχοινί, ίση με αυτή του Έβερεστ μέσα σε 19 ώρες. Ενώ, δύο μήνες πριν είχε ολοκληρώσει μαραθώνιο, ενώ τραβούσε αυτοκίνητο.

Πηγή πληροφοριών: theguardian.com, dailymail.co.uk
Πηγή ΦΩΤΟ: dailymail.co.uk, Red Bull Media House/PA, Red Bull
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Guardian News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση