GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πουλά τη μηχανή του για καλό σκοπό

Έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά του είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ καθώς θα δωρίσει μία από τις μηχανές του Harle...

Έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά του είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ καθώς θα δωρίσει μία από τις μηχανές του Harley Davidson στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Homes For Our Troops, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

H δωρεά θα γίνει για καλό σκοπό καθώς η συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση χτίζει σπίτια για βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο φίλος του, δημοσιογράφος του CNN και καρτουνίστας, Τζέικ Τάπερ οργανώνουν εδώ και έναν μήνα τη δημοπρασία για την πώληση της μηχανής, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες της οργάνωσης.

Η δημοπρασία διεξάγεται online με προσφορές που ξεκινούν από 28.000 δολ. Ο νικητής θα παραλάβει τη Harley από το Λος Άντζελες, όπου ο Κλούνεϊ θα την υπογράψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση