GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιτσιπάς: Μου λείπουν το ελληνικό φαγητό και η οικογένεια μου- ΒΙΝΤΕΟ

«Είχα μία πολύ καλή χρονιά, είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που έχω βελτιωθεί από πέρυσι. Ήταν όλα θέμα χρόνου, ήθελα από την α...

«Είχα μία πολύ καλή χρονιά, είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που έχω βελτιωθεί από πέρυσι. Ήταν όλα θέμα χρόνου, ήθελα από την αρχή της χρονιάς να πάω καλά και δούλευα για αυτό το στόχο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο βάθρο και αγωνίζομαι πολύ ισχυρούς παίκτες. Δεν υπάρχει όριο, αυτό είναι μόνο η αρχή σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς στην ΕΡΤ μετά την συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο.

«Η καλύτερη στιγμή ήταν ο πρώτος τελικός στο Τορόντο, ένιωθα σαν να έπαιζα στην Αθήνα. Η χειρότερη στιγμή ήταν η αρχή της χρονιάς που δεν ξεκίνησα με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα να σε αναγνωρίζουν, γνωρίζω όλο αυτό τον κόσμο μέσω της επιτυχίας μου», πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για το επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια του προημιτελικού με τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Τσιτσιπάς σχολίασε: «Άνθρωποι θα βρουν να με κατηγορήσουν για πράγματα που κάνω, δεν είμαι τέλειος. Προσπαθώ να αποφεύγω τέτοια πράγματα γιατί δεν δείχνουν καλή εικόνα. Πρέπει να μείνω μετριόφρων, να πατάω γερά και να μην καβαλήσω το καλάμι».

Τέλος, αναφερόμενος στο τι του λείπει περισσότερο από την Ελλάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευσε να απαντήσει πως «το ελληνικό φαγητό και η οικογένεια μου είναι τα δύο πράγματα που μου λείπουν περισσότερο».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση