GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Πατούλη! ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ η πρώτη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής...

Την πρώτη μέτρηση αναφορικά με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δη στην Περιφέρεια Αττικής διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαρια...

Την πρώτη μέτρηση αναφορικά με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δη στην Περιφέρεια Αττικής διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Στη μέτρηση της ALCO, στην πρόθεση ψήφου ο Γιώργος Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 25% έναντι 15% της Ρένας Δούρου και 11% του Γιάννη Σγουρού.
Ακολουθούν ο Θανάσης Παφίλης με 8% και ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%. Το Λευκό συγκεντρώνει 2%, Αποχή δηλώνει το 9% ενώ ΔΞ/ΔΑ απαντά το 25%.

Στο ερώτημα “Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Πατούλη και Δούρου”, το 38% επιλέγει τον κ. Πατούλη έναντι της κ. Δούρου που συγκεντρώνει 20%.


Σε αντίστοιχο ερώτημα “Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Πατούλη και Δούρου”, ο πρώτος συγκεντρώνει 33% έναντι 23% του δεύτερου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση