GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! Σε δικαστικές περιπέτειες η Νατάσα Λιακουνάκου...

Michalis Dimitriou   Μετά τον υπόδικο για μίζες στα εξοπλιστικά Θωμά Λιακουνάκο, τώρα η σύζυγος Νατάσα μπλεγμένη σε σοβαρή υπόθεση ναρκ...

Michalis Dimitriou 

Μετά τον υπόδικο για μίζες στα εξοπλιστικά Θωμά Λιακουνάκο, τώρα η σύζυγος Νατάσα μπλεγμένη σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών. Τα προβλήματα της. Το άλλοτε κοσμικό ζευγάρι της Μυκόνου με τη χλιδάτη ζωή και συμπεριφορά σε κοινωνική απομόνωση και δικαστικές περιπέτειες.

-Με σειρά δικών ο άλλοτε μεγαλοεπιχειρηματίας αντιπρόσωπος πολεμικού υλικού, εκδότης και επιχειρήσεων υγείας, με μεγαλύτερη κατηγορία-για την οποία προφυλακίστηκε επί πολλούς μήνες- ότι έδωσε μίζες στους επικεφαλής του ΥΠΕΘΑ Τσοχατζόπουλο- Σμπώκο.

Παράλληλα, σε δικές της και αρκετές δικαστικές περιπέτειες μπήκε η Νατάσα Λιακουνάκου, σύζυγος του άλλοτε πανίσχυρου πολυ- επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, προκειμένου αυτή τη φορά να καταφέρει να εκδώσει διαβατήριο και να ταξιδέψει μέχρι το Μαϊάμι. Η ίδια υπέβαλε σχετικό αίτημα στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό λόγω της κακουργηματικής κατηγορίας που αντιμετωπίζει για την υπόθεση με το κύκλωμα που έσπρωχνε ναρκωτικά στην κοσμική Αθήνα.

Μετά την άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. να προβεί στην έκδοση διαβατηρίου και λίγο πριν από τη δίκη της στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών για την κακουργηματική κατηγορία της διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, η κυρία Λιακουνάκου ή Αναστασία Κατσαρού προσέφυγε μέσω των δικηγόρων της στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

Με σχετική αίτηση που κατέθεσε ζητεί από τους ανώτατους δικαστές να ακυρώσουν την άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. να της εκδώσει διαβατήριο, επισημαίνοντας πως το εν λόγω ταξιδιωτικό έγγραφο είναι απαραίτητο για εκείνη προκειμένου να ταξιδέψει στο Μαϊάμι για να επισκεφθεί τον 19χρονο γιο της που σπουδάζει εκεί.

Η δίκη
Η κυρία Λιακουνάκου, ωστόσο, στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να δικαστεί (μετά από δύο διακοπές της δίκης) μαζί με 26 ακόμη πρόσωπα -ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι ηθοποιοί, παρουσιαστές κ.ά.- για το κακουργηματικό αδίκημα της διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση. Η υπόθεση αφορά σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με έδρα γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, ενώ η παραπομπή των 27 κατηγορουμένων σε δίκη έγινε με κλητήριο θέσπισμα 220 σελίδων.

Στο δικαστικό έγγραφο περιγράφονται αναλυτικά η δράση και οι κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν οι εμπλεκόμενοι προκειμένου μεταξύ άλλων να... προφυλαχθούν όσο γίνεται τα ονόματα των επώνυμων πελατών του κυκλώματος, οι οποίοι συχνά επισκέπτονταν το ρεστοράν του Κολωνακίου για να ικανοποιήσουν το πάθος τους για τα ναρκωτικά.

«Στην Αθήνα, κατά τους παρακάτω αναφερόμενους χρόνους, έκαστος με μία ή περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ιδίου εγκλήματος χωρίς να είναι τοξικομανείς, δηλαδή πρόσωπα που έχουν αποκτήσει την έξη της χρήσης ναρκωτικών ουσιών και αδυνατούν να την αποβάλουν με τις δικές τους δυνάμεις, διέπραξαν το έγκλημα της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή αγοράς από άλλα πρόσωπα απαγορευμένων ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους κατά τα κατωτέρω ειδικότερα αναφερόμενα, πράξη με την οποία συντελείται κυκλοφορία ναρκωτικών ουσιών», αναφέρει το κλητήριο θέσπισμα για τους επώνυμους κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Μάλιστα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται και οι τηλεφωνικές συνομιλίες των κατηγορουμένων, με κάποιους από αυτούς να ακούγονται να... εκλιπαρούν για ένα γραμμάριο κοκαΐνης. Ωστόσο, στην πλειονότητά τους οι κατηγορούμενοι είτε αρνούνται την κατηγορία και δηλώνουν απλώς πελάτες του εστιατορίου, είτε μιλούν για περιστασιακή χρήση ναρκωτικών ουσιών λόγω κάποιων δυσκολιών που αντιμετώπισαν. Οπως και να 'χει, η δίκη για την υπόθεση αυτή αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο,το δικαστήριο να είναι το μόνο αρμόδιο να αποφανθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση