GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόνος εκ προμελέτης το "ξεκαθάρισμα" στην Αγία Νάπα - Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι "η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόν...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι "η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης".

"Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου στην άκρη του δρόμου εντοπίστηκε αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή και τα φώτα και θρυμματισμένο το τζάμι του οδηγού. Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στην γύρω περιοχή και σε σημείο απέναντι από το δρόμο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο, μέσα σε θαμνώδη περιοχή, εντοπίστηκε νεκρό άτομο που έφερε αριθμό τραυμάτων, τα οποία προφανώς προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο" ανέφερε.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και διεξάγονται όλες οι απαραίτητες έρευνες, ενώ στη σκηνή μετέβησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία.

"Το θύμα είναι γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία. Με την ολοκλήρωση των ερευνών που διεξάγονται θα λάβουμε όλες τις απαντήσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση" τόνισε.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος αλλοδαπός με γαλλικό διαβατήριο ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής, χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση