GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππούς στο αυτόφωρο για επίθεση σε συμμαθητή της εγγονής του

Στο αυτόφωρο Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή ο παππούς μαθήτριας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε μαθητή δημοτικού...

Στο αυτόφωρο Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή ο παππούς μαθήτριας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε μαθητή δημοτικού επειδή όπως ισχυρίστηκε το μικρό αγόρι έκανε bullying στην εγγονή του.

Το πρωτοφανές περιστατικό που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, εκτυλίχθηκε σε Δημοτικό Σχολείο του Ηρακλείου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε στο σχολείο να πάρει την εγγονή του και εκείνη του υπέδειξε το αγοράκι που την κοροϊδεύει . Ο παππούς φέρεται να έπιασε τον μικρό μαθητή και να τον απείλησε ενώ έβριζε τα θεία και την οικογένεια του. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι του ζήτησε με ευγενικό τρόπο να σταματήσει να κάνει bullying στην συμμαθήτρια του.

Οι γονείς του αγοριού που είναι ένστολοι, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του παππού, για την επιθετική συμπεριφορά απέναντι στο παιδί τους, ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι το κοριτσάκι είναι εκείνο που δημιουργεί συνεχώς πρόβλημα στο παιδί τους καθώς δεν θέλει να την κάνει παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση