GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προκλητική Κιμ Καρντάσιαν, οι αποκαλυπτικές φωτό και ο ζηλιάρης σύζυγος

Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις ήταν η Κιμ Καρντάσιαν η οποία μίλησε για τις προκλητικές και συχνά γυμνές της πόζες στα soc...

Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις ήταν η Κιμ Καρντάσιαν η οποία μίλησε για τις προκλητικές και συχνά γυμνές της πόζες στα social media και την αντίδραση του συζύγου της Κάνι Γουέστ.
Όπως αποκάλυψε η τηλεπερσόνα , ο ράπερ και σχεδιαστής μόδας δεν ενθουσιάζεται με τις προκλητικές φωτογραφίες που μοιράζεται συχνά πυκνά με τους θαυμαστές της καθώς ζηλεύει και ενοχλείται.
"Μπορεί να μπω σε μπελάδες με τον σύζυγό μου μερικές φορές με πολλές φωτογραφίες σαν αυτήν" είπε η Κιμ Καρντάσιαν επιδεικνύοντας μία ολόγυμνη φωτογραφία της.
"Τον ενοχλούν αυτές οι φωτογραφίες. Πάντα θέλει να αισθάνομαι ελεύθερη και να εκφράζω την αυτοπεποίθησή μου και να διασκεδάζω αλλά από την άλλη το βρίσκει ενοχλητικό" είπε η τηλεπερσόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση