GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Έπεσε θύμα βιασμού στο χειρουργείο - ΦΩΤΟ

Σε οκτάωρη επέμβαση υπεβλήθη γυναίκα στη Λαχόρη, στη διάρκεια της οποίας βιάστηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της. Η γυναίκα έκανε...

Σε οκτάωρη επέμβαση υπεβλήθη γυναίκα στη Λαχόρη, στη διάρκεια της οποίας βιάστηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Η γυναίκα έκανε εισαγωγή την Παρασκευή σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Λαχόρης, ώστε να υποβληθεί σε αφαίρεση αιμορροΐδων. Ωστόσο, όταν συνήλθε από τη νάρκωση μετά την 8ωρη επέμβαση διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία.

"Έκανα εισαγωγή για επέμβαση στις 24 Νοεμβρίου, όταν συνήλθα από την αναισθησία, συνειδητοποίησα ότι είχα δεχθεί κακοποίηση στη διάρκεια του χειρουργείου. Ήταν μία επέμβαση που διήρκεσε οκτώ ώρες αλλά μου έδωσαν εξιτήριο την ίδια μέρα" ανέφερε στην αστυνομία. Στη συνέχεια άρχισε να διαμαρτύρεται για πόνο και αιμορραγία από τo ουροποιητικό σύστημα.

Η αδερφή της τη μετέφερε σε άλλο νοσοκομείο καθώς ο πόνος συνεχιζόταν κι εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί βιασμό, όπως ανέφερε η αστυνομία. Η υπουργός Υγείας διέταξε την έρευνα του περιστατικού ορίζοντας τριμελή επιτροπή. Συνελέγησαν δείγματα DNA και η έρευνα συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση