GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Κασόγκι - Αυτή η γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι η σύζυγός του - ΦΩΤΟ

Την ώρα που φημολογείται ότι οι δολοφόνοι του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι μετέφεραν μέσα σε βαλίτσα το διαμελισμένο π...

Την ώρα που φημολογείται ότι οι δολοφόνοι του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι μετέφεραν μέσα σε βαλίτσα το διαμελισμένο πτώμα του εκτός Τουρκίας, η μαρτυρία μίας γυναίκας έρχεται να δημιουργήσει νέο μυστήριο.

Η 50χρονη Αιγύπτια, μιλώντας στην Washington Post, υποστήριξε ότι είναι η “κρυφή” σύζυγος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου. Η γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της, καθώς φοβάται για τη ζωή της ισχυρίστηκε ότι ο γάμος τους τελέστηκε τον Ιούνιο στις ΗΠΑ.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι είναι η νόμιμη σύζυγός του, αποκτώντας δικαίωμα σε μερίδιο από πιθανή αποζημίωση που θα λάβει η οικογένεια του Κασόγκι από το Ριάντ.

Η αρραβωνιαστικιά του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Χατιτσέ Τσενγκίζ, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη της 50χρονης και αμφισβητεί τα κίνητρα της, λέγοντας ότι θέλει να συκοφαντήσει τον Κασόγκι.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: yenisafak.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση